Sweet Advent Bread Man (Gritibaenz) All Swiss Tarts At A Glance Apricot sponge cake (Aprikosenbisquit) Beetroot Smoothie Birchermüesli (Bircher Muesli) Brunsli Cherry Tart (Chriesiwähe) Chocolate Almond Balls (Schokoladekugeln Myrta) Chocolate Cream Dessert (Schokoladencreme) Chocolate Stick Bread Snakes (Schoggistängeli-Schlangen) Cinnamon Pie from Toggenburg (Toggenburger Zimtflade) Elderflower syrup (Holunderblütensirup) Gebrannte Creme (Caramel Dessert) Grand Marnier Ice Cream (Grand Marnier Glacé) Griessmüesli (Semolina Porridge) Mailänderli Mandelgipfel (Almond Croissants) Orange Chocolate Wholemeal Cookies Osterhäsli (Easter Bread Bunnies) Pear Buns (Birnweggen) Pears With Chocolate Sauce (Schoggibirnen) Pie Crust (Kuchenteig) Pineapple Quark Cake (Ananastorte) Plum Tart (Zwetschgenwähe) Rhubarb Tart (Rhabarberwähe) Sables (Sables) Strawberry Yoghurt Cake Sugar coated, roasted almonds (gebrannte Mandeln) Summer Berry Sponge Cake Süsser Hefe-Gugelhopf (Sweet Leavened Gugelhopf) Sven Epiney’s Chocolate Cake Swiss Carrot Cake (Rüeblicake) Swiss Christmas Cookies (Wiehnachtsguezli) Swiss Fudge (Nidelzältli) Swiss Roll With Fresh Strawberries (Erdbeerroulade) Twelve Ways With Berries Vanilla sauce (Vanillesauce) Vier Stränge Zopf (Four String Braided Bread) Witch’s slice (Häxeschnitte) Zopf bread (Zopf) Zopf Bread Tortoise Zuger Chriesibrägel (Stewed Cherries Dish) Zurich Apple Fritters (Zürcher Öpfelchüechli)