Savoury 11 delicious meals for time-restricted cooks 9 Traditional Swiss Soups To Try This Autumn All Swiss Tarts At A Glance Alpine Farmers’ Macaroni (Älplermagronen) Brown Bread (Betty Bossi Hausbrot) Bündner Gerstensuppe (Graubünden Barley Soup) Celery Root And Apple Salad Cheese Tart (Käsewähe) Clear Vegetable Soup (Gemüsesuppe) Croissants filled with ham (Schinkengipfeli) Diced Veal Zurich Style (Zürich Geschnetzeltes) Flame Cake (Flammkuchen) Green Knoepfli And Spaetzli (grüne Knöpfli und Spätzli) Herb Marinated Barbecue Chicken How To Make The Most Of Aspargus Johanna’s Knöpfli Käsefondue (Swiss Cheese Fondue) Käseschnitte (Grilled Cheese Bread Slice) Knäckebrot (Crispbread) Knoepfli Bake (Knöpfligratin) Knöpfli (Homemade Swiss Pasta) Laugengebäck (Soft Pretzel Breads) Leek Tart (Lauchwähe) Macaroni And Mince (Ghackets Und Hörnli) Meat Fondue (Fondue Chinoise) Nüsslisalat (Lamb’s Lettuce) Two Ways Pastetli Mit Brätkügeli (Swiss Pasties With Sausage Meat) Pastry Coated Pork Fillet (Filet im Teig) Pie Crust (Kuchenteig) Quark Vegetable Dip Ratatouille Red Cabbage With Caramelised Chestnuts (Rotkraut und Marroni) Risotto Alla Milanese Sausage Salad (Wurstsalat) Savoury Schlangenbrot (Snake Bread) Schnipo (homemade schnitzel and french fries) Swiss Meat Loaf (Hackbraten) Vegetable Tart (Gemüsewähe) Zopf bread (Zopf) Zwiebelwähe (Swiss Onion Tart)